I Am

nuffnang

Blog Archive

Aku Follow

Labels

Powered by Blogger.

Tuesday, October 22, 2013

Kali ni aku...

Buah cempedak di luar pagar,
Sudahlah besar payah nak capai
konon menaip hati berkobar
apakan daya idea tak sampai

Alamak, sawang, habuk, anai-anai, labah-labah pon ada..
blog..lamanya aku tak menaip...aiyo....

Nipun beli wifi RM2 kat kedai Topup pakcik Exora kat flat sek 7 barulah berpeluang nak update blog.
 kalau tak, ada jugak yang jadik spider woman kang,,(dek kene sengat bisa spider..)
 Tapi adalah jugak masa blogwalkig.

Hamba ni bukanlah blogger peramah. hamba lebih kepada anonymous,,hihihi..suka membaca kurang komen. itu tandanya, hamba masih lagi mengikuti cerita2 tuan2 hamba yang lain..:)

Sekarang ni hamba kurang sihat,,,semakin debab..dan lembap... hihihi..
hamba selalu mkn malam..padahal suami pun jauh....makan tak henti2...adoi..

Muka hamba pon semakin 'cerah',kihkih ...penangan pergi melawat 'defect' di site2 sekolah yang mempunyai Sistem Solar Hybrid di pedalaman sabah.

Actually, aku ni memasang angan untuk bercerita tentang percutian ke Medan, Bandung, Bali...tapi, kekangan masa itu telah membuatkan aku kaku..sebu! langsung takde idea nak mula...
Pastu, terkubur dgn aktiviti2 kerja juga aktiviti sosial (setelah aku menghabiskan pengajian Diploma aku).

Alhamdulillah juga, Hari isnin depan aku akan menghadiri majlis Konvo aku sendiri...Bersama mak dan suami tersayang. tak lupa juga kepada sahabat2 yang mungkin datang meraikannya,...

Alhamdulillah lagi. rezeki datang tanpa diduga. Maka benarlah kata hikmah.."Bantulah sesiapa yang memerlukan tanpa meminta balasan.. nescaya Allah akan membalasnya dengan sejuta kemanisan tanpa engkau duga- Sudah pun aku rasa..

Ok, Aku juga sekarang nie sedang melayan cerita LOVE TOU MR ARROGANT..(aku sudah menjadi poyo kerana boleh menitiskan air mata dan roh pelakon 2 itu kadang kala telah memasuki dalam diri aku.
SEKIAN, cerita pendek dari aku.


8 comments:

  1. Sesekali bila free jenguklah juga blog ini. Sayang bila dah ada terbiar. Tapi kalau busy nak buat macam mana kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama :). syg jgk bila blog ni sunyi jer :(..hihihi

      Delete
  2. sweet kan citer ni wa....aku pun dah jadi salah sorang follower citer ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...hajar, aku bli wifi semata nak tgk citer tue...hihi..so sweetlah. kalau dapat suami kasar n akhirnya jadik penyayang mcm zara dapat dah sweet dah.. kita pon ada suami sweetkan jar..hihihi :). bahagialah kita selamanya..:)

      Delete
  3. sawang pun masih leh citer lagi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..memerah otak jugak saya puan :)

      Delete
  4. congrats wawa, akhirnya convo juga!!!!!!!

    ReplyDelete