I Am

nuffnang

Blog Archive

Aku Follow

Labels

Powered by Blogger.

Sunday, June 7, 2009

camel yang hilang.......

entah..mana datang tak sedap hati bila bangun pagi isnin yang lepas......aku ase senak tol perut....rasa macam kedua2 tapak kaki tertinggal kat luar pintu umah..(sedangkan aku dah masuk umah start pas maghrib sampai pagi ni....setakat 6pg....)..

aku berkobar2, bangun pagi nak g keje....langkah kuar pintu umah, camel tak der...Gelabah carik camel....dah lah susah nak dapat, aku berkira2 nak dapatkan Camel...oh, camel....
"Anim, ko nampak Camel aku tak?...."aku tanya. ..
"Kan aku dah cakp, jgn letak Camel kat luar...pandaiii sangat.....!" aku juihkab bibir aku..
pastu, tau2 aku nangis.....hahahhah.......sedih nyer....!...

Bukan Senang aku nak dapatkan Camel tu...Camel tu, tak jejas sikit pun!...
owhhhhhh! kasut aku mana!!!! memang bodoh sapa yang amik!

BILA AKU BACA BLOG ANAK MAT NOR....

hahaahha..dah lama aku tak gelak pnh dgn penuh rasa ikhlas...(adakah selama ini aku hanya berpura?)...bila aku baca post2 beliau, lansung aku lupa sekejap dgn masalah....wahhhh!...memang giler punyer best....(alhamdulillah setakat nie aku tak gile:))...abang yang syorkan aku bace blog anak mat nor....huhuhu....anak mat nor, bini mat nor memang cool...

heee.....aku bukan lah penggemar blog, dan aku juga kurang masa untuk mengadap dan menambah post dalam blog...adakalanya, rasa sayu jer bila tak ada apa yag aku nak post.....(mungkin keletihan berfikir....)...

kepada abang, walau pun kita bukan seayah dan seibu, walaupun kita tak keluar dari rahim suci yang sama, namun kau mmg abang aku.....! u're the best in my life.....aku boleh jugak gelarkan dia, anak suhaimi yang petama....uhuks!.....abang, kau mmg dah tough!!!!!! aja, fighting!!!