I Am

nuffnang

Blog Archive

Aku Follow

Labels

Powered by Blogger.

Monday, October 17, 2011

Nak macam nie boleh??

aku nak cerita jugak! tak kisahlah bersepah ke tak  jalan cerita..hihih disebabkan tibe2 ada mood nak fikir pasal persediaan hari bahgia, so aku nak gak share mcm orang lain. tak kira! nak jugak!!! hahaha
so, haritu aku ada apply kursus kawen kat JAIS. maybe 30.10. 2011 aku kene attend course kawen tu.
then, aku dah survey nak pelamin simple mcm nie..heheh. cari punyer cari, aku akan usahakan pelamin mcm nie..ahahaaa..(berangan boleh kan? tak kene bayo!)
aku nak mcm nie...:)


lepas tu, aku ingat masa nikah nanti n aku pun tak sandingkan, so naklah baju glamor sikit jer.. mcm ni jer kawan2 :
walaupun aku tak secantik irene nadia marcello, tapi tetap nak gak baju camni..eheheheh. berangan kah aku?
Lepas baju, aku ngah tgk2 hantaran. samada nak wat sendiri ker tempah. paling koman pun org katalah, RM70 satu dulang hantaran. ermm, kene buka buku kira2 nie..heheh.boleh klik kat bawah nie..macam cantik st gubahan dia..:)

 ermm, apa lagik er? semalam. lily bagitau kat aku yang aku patut pergi Nilai 3. Banyak sgt barang2 kat situ..nak mcm2? semua ada..nantilah lily. aku try cari masa lapang, ok? . hehehe..
nanti aku sambung lagik erk? heheh